jack-jones
shop.jackjones.com
 
For at give dig en bedre service, anvender vi cookies på vores sider. Når du navigerer rundt på vores sider accepterer du vores Cookie Politik.
  • Women
  • Men
  • Kids
  • Sport
>> close <<
GRATIS LEVERING VED KØB OVER 399 DKK - ALTID GRATIS RETUR

OM JACK & JONES

JACK & JONES

Historien om JACK & JONES starter i 1990, hvor BESTSELLER sender en ung ildsjæl til modemesse i Oslo med en beskeden men omhyggelig udvalgt kollektion til unge mænd. Modtagelsen oversteg alle forventninger og tilblivelsen af et nyt varemærke inden for tøj til mænd er en realitet.

I de følgende år manifesterer JACK & JONES sig som et af de stærkeste jeans-mærker på markedet og inden for få år har varemærket flere hundrede butikker.

I dag er JACK & JONES en af Europas førende producenter af tøj til mænd med mere end tusind forretninger i 38 lande og JACK & JONES-tøjet sælges af tusindvis af engrospartnere verden over.

Jeans anses stadig som grundstenen i JACK & JONES' forretning. Vi fortsætter med at have et højt niveau af ekspertise, når det handler om den håndværksmæssige udførelse, kvalitet og design af jeans, men JACK & JONES defineres og repræsenteres i vores dage af fem unikke varemærker: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES og JACK & JONES TECH.

Varemærkerne er designet af uafhængige designteams med hver deres egne ideer, koncepter og designs. De tilbyder alle et fuldt udvalg af tøj, accessories og fodtøj til enhver mand og enhver lejlighed.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING hylder håndværksmæssig dygtighed og er stolte af at producere produkter af høj kvalitet. Ved at genoplive vintage-tøj og reproducere vaskemåder, udsmykning og stoffer med reference til specifikke tidsmæssige perioder sigter vi mod at indfange jeanstøjets sande ånd.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING tilbyder et udvalg af eksklusive produkter. Ved at bruge de bedste kvaliteter, tilføje unikke detaljer og sikre en supplerende blanding af autentisk jeanstøj og moderne styles skaber vi det perfekte vintage-look med et skarpt og moderne tvist.

Med respekt for tradition men også med en vedholdenhed i forhold til at udvikle og tage tingene et skridt videre fremstiller JACK & JONES VINTAGE CLOTHING tøj til seje og maskuline personligheder, der sætter pris på de klassiske værdier i jeanstøj som Americana og rock’n’roll.

PREMIUM BY JACK & JONES

PREMIUM by JACK & JONES er et varemærke, der fokuserer på høj kvalitet, opmærksomhed for detaljer og stil før mode. Varemærket har rødder i klassiske styles og kollektionerne er bygget på ikoniske dele. Vores styles er sat i moderne og sæsonbestemte sammenhænge - eksempelvis skjortekjoler eller blazere i nye stoffer, nye farver eller med ekstra detaljer baseret på aktuelle trends.

PREMIUM by JACK & JONES arbejder tæt sammen med en lille mængde dedikerede leverandører i skabelsen af kollektionerne og det giver den bedste kvalitet til det endelige produkt. Med et højt niveau af kvalitet og detaljer er de essentielle i en mands garderobe – velegnede til enhver anledning.

PREMIUM by JACK & JONES passer til mænd med en moderne livsstil og en moderne fremtoning – mænd der gerne vil have et klassisk, moderne look.

ORIGINALS BY JACK & JONES

ORIGINALS by JACK & JONES er inspireret af indie- og urban pop-kulturen. Stilen er dynamisk og afslappet og trækker referencer fra alt, der influerer de aktuelle tendenser.

Med ønske om at være drivkraft er ORIGINALS by JACK & JONES dristig og udfordrende og ikke bange for at skille sig ud fra mængden. Varemærket leverer moderne produkter i høj kvalitet i en blanding af farver og stilarter, og det giver alle mulighed for at skabe et individuelt look.

ORIGINALS by JACK & JONES leverer en fuld produktserie, der er velegnet til smarte mænd, der er kreative i deres stil. Kollektionen er drevet af trends og understreger farverige dele som printede T-shirts, afslappede skjorter, sweatshirts og five-pocket jeans.

CORE BY JACK & JONES

CORE by JACK & JONES er nyttigt streetwear med et stærk grafisk koncept og et øje for innovative detaljer. Hver style er fremstillet af stoffer af høj kvalitet med frisk og ren finish, hvor detaljer har stærke referencer til arbejdstøj. Kombineret med de moderigtige stoffer gør udsmykningen designet forfriskende og dog langtidsvirkende.

Kollektionen er en blanding af formelt og afslappet, anskueliggjort af anti-fit-jeans, grafiske T-shirts, sweatshirts, fodtøj og strik. Det påfaldende look sikres af cut-and-sew-sømme, tekniske designdetaljer og en farvepalette der består af minimalistiske, neutrale nuancer kombineret med frække kontraster.

CORE by JACK & JONES er rettet mod unge og modebevidste mænd. Deres urban og aktive livsstil er synlig i deres styling, idet de kan lide at se friske og moderne ud i knitrende, nyt tøj.

JACK & JONES TECH

JACK & JONES TECH leverer en serie af yderst funktionelt tøj og er dedikeret til skabelsen af produkter i høj kvalitet, der giver enestående komfort i hverdagen. Kollektionen spænder fra basisvarer til alt slags vejr som udendørsjakker fremstillet af funktionelle stoffer til board-shorts, sweatshirts, sko og grafiske T-shirts.

JACK & JONES TECH's ekspertise er centreret om en aktiv livsstil, hvor mode, funktion og sport mødes. Hvert stykke tøj er designet med maksimal komfort og anvendelighed til den specifikke sæsons vejrforhold.

JACK & JONES TECH er til mænd, der kræver høj kvalitet og funktionalitet uden at gå på kompromis med stil og mode. Kollektionerne i JACK & JONES TECH har både en ekspeditionsinspireret og en sporty del. De er inspireret af forskellige udendørs begivenheder og aktiviteter, hvor interessante elementer og funktioner findes, gendesignes og nyudvikles ved tilføjelsen af tekniske detaljer. JACK & JONES TECH er det sted, hvor mode, funktion og sport mødes.